φθηνα αεροπορικα εισιτηρια

6 κόλπα για την κράτηση φτηνών αεροπορικών εισιτηρίων

Aegean Travel

6 κόλπα για την κράτηση φτηνών αεροπορικών εισιτηρίων

Το ταξίδι δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει και πραγματικά δεν χρειάζεται να περιμένετε τη μεγάλη αεροπορική πώληση για την κράτηση φτηνών πτήσεων. Απλά ακολουθήστε αυτά τα απλά κόλπα.

Για όσους είναι παθιασμένοι με την εξερεύνηση νέων προορισμών, τα ταξίδια δεν πρέπει ποτέ να σταματούν. Αλλά για να είστε εν κινήσει ανά πάσα στιγμή απαιτεί χρήματα και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε είναι να μειώσετε τα έξοδα πτήσης σας.

Εάν είστε κάποιος που θέλει να ταξιδέψει όλη την ώρα, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να περιμένετε για αυτή την εορταστική περίοδο ή εκτός εποχής όταν οι περισσότερες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες καταλήγουν σε ειδικές τιμές.

Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να κάνετε έκπτωση στις κρατήσεις πτήσεων σας οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα απλά κόλπα κάθε φορά που ψάχνετε να κλείσετε τις πτήσεις σας.

# 1 Κλείστε νωρίς

Αυτό μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πάρετε ένα φτηνότερο εισιτήριο από το να σχεδιάσετε το ταξίδι σας πολύ νωρίτερα και να κλείσετε τα εισιτήρια εκείνη τη στιγμή.

Δεν έχει σημασία τι έρχονται οι εκπτώσεις ή οι προσφορές, η κράτηση νωρίς έχει αποδειχθεί πάντα ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μειωμένες αεροπορικές πτήσεις.

# 2 Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης

Γιατί νομίζετε ότι βλέπετε ένα αυξημένο ποσό σχεδόν κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο κράτησης πτήσεων. Λοιπόν, μην πάρετε αυτές τις πύλες για τους ανόητους.

Τα cookie και τα στοιχεία του διακομιστή σας καταγράφονται αυτόματα με αυτές τις πύλες. Έτσι, τη στιγμή που το σύστημα διαβάζει ότι επισκέπτεστε την ιστοσελίδα για δεύτερη φορά και μετά από λίγες μέρες, είναι αναγκασμένο να σας δώσει ανυψωμένα αεροπορικά εισιτήρια.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης ή τη δημοφιλή λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στα προγράμματα περιήγησης Chrome.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης στο κανονικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε σβήσει τα cookies ή απλά ανοίξετε τον ιστότοπο από διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ή υπολογιστή.

# 3 Χρησιμοποιήστε ιστότοπους σύγκρισης πτήσεων

Πάντα να θυμάστε να χρησιμοποιείτε δύο ιστότοπους σύγκρισης πτήσεων πριν κλείσετε τα εισιτήρια σας, ανεξάρτητα από το πόσο βιασύνη βρίσκεστε. Websites όπως το Skyscanner, το Petas.gr και το Momondo είναι εκεί για να δώσετε μια λεπτομερή λίστα των πτήσεων προς τον επιθυμητό προορισμό σας, μαζί με τους συγκριτικούς ναύλους που προσφέρουν οι διάφορες αεροπορικές εταιρείες. Επίσης, αποφύγετε την επιλογή μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας για την αναχώρησή σας – αντί αυτού επιλέξτε ολόκληρο το μήνα για να μάθετε ποιος είναι ο φθηνότερος χρόνος για να πετάξετε.

# 4 Απευθυνθείτε σε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες

Συμφωνημένοι, το πιο εύκολο να κλείσετε πτήσεις για το ταξίδι σας είναι να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι επιστροφής. Εκτός αυτού, η γενική αντίληψη δείχνει ότι οι πτήσεις επιστροφής είναι φθηνότερες.

Αλλά η αλήθεια είναι μάλλον διαφορετική. Κάντε αυτή την επιπλέον προσπάθεια για να περάσετε από τις πτήσεις που προσφέρονται από άλλες αεροπορικές εταιρείες και να είστε πιο ανοιχτοί για την ώρα της πτήσης σας. Εμπιστευθείτε μας, σίγουρα θα σπάσετε μια φθηνότερη συμφωνία.

# 5 Μην κάνετε κράτηση για το Σαββατοκύριακο

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι κρατήσεις πτήσεων το Σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, οι αεροπορικές πτήσεις συνήθως ανεβαίνουν την Παρασκευή και αρχίζουν να πέφτουν πτώση σε Δευτέρα ή Τρίτη.

Σύμφωνα με την παρατήρησή μου για μια περίοδο έξι μηνών, οι Τετάρτες και οι Πέμπτες είναι οι φθηνότερες ημέρες για να κλείσετε ένα εισιτήριο.

# 6 Χρησιμοποιήστε την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας για να κάνετε κράτηση

Δεδομένου του αυξανόμενου αριθμού ιστοσελίδων κρατήσεων ταξιδίων, είναι πάντα πιο εύκολο να επιλέξετε ένα Makemytrip ή ένα Goibibo για την κράτηση μιας πτήσης.

Αλλά αυτές οι ιστοσελίδες είναι έξυπνες και δεν έχει σημασία πόσο έκπτωση σας δείχνουν αυτή τη στιγμή που σας δείχνουν τα αποτελέσματα αναζήτησης, τη στιγμή που προσπαθείτε να κάνετε κράτηση, θα καταλήξετε να πληρώσετε ένα αυξημένο ποσό.

Αυτό συμβαίνει επειδή περιλαμβάνουν τις χρεώσεις υπηρεσιών τους κατά την προετοιμασία του τελικού λογαριασμού σας – πολύ έξυπνες, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, πρέπει επίσης να κερδίσουν τα έσοδά τους.

Έτσι, την επόμενη φορά, κάντε την επιπλέον προσπάθεια να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας και να κλείσετε την επιθυμητή πτήση από εκεί.

Εμπιστευτείτε μας, σίγουρα θα αποθηκεύσετε τουλάχιστον μερικές εκατοντάδες ευρώ, αν όχι περισσότερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *